Dobro došli u budućnost. S greenline® tehnologijom počinje nova era u gradnji prozora.

U suglasju sa smjernicama Komisije EU za okoliš da se izbjegava olovo kao stabilizator u industrijskim proizvodima, Trocal jamči svojim kupcima da su kod isporučenih greenline profila korišteni samo potpuno bezolovni stabilizatori na bazi kalcija i cinka kao središnji sastavni dio recepture za svježi materijal.

Ovo je posebno bitno u svjetlu činjenice da se na taj korak TROCAL odlučio punih 11 godina prije roka predviđenog u smjernicama EU, kao i da mnogi proizvođači zaobilaze odluke matičnih zemalja i proizvodnju baziranu na olovnim stabilizatorima premještaju u zemlje s blažim ekološkim propisima, a zatim te proizvode izvoze u zemlje gdje je to moguće, između ostalog i u Hrvatsku. Mi smo drugačiji, mi mislimo na prirodu.

 
  Više:
 

InnoNova_70

      System 88+
                 Rolete
         Grilje i škure
               Greenline
 

greenline® je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila koji već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.

No, greenline je nešto više od zamjene. Inovativni proizvodi Trocal-a ne samo da su napredak s ekološke točke gledišta, nego su i otporniji na vanjske utjecaje, duže zadržavaju svilenkasti mat sjaj površine koji je uvijek bio svojevrstan znak kvalitete Trocal proizvoda, i imaju još bolja izolacijska svojstva.

Odlukom za Moviter prozore i vrata s oznakom greenline® i vi postajete dio europske ekološke elite.

Trocal Zekić RolaPlus & OmbraPlusprofine Croatiagreenline Rolete Grilje i škure
Moviter 2011© .:. Design by Mladen Divković / profine Croatia 2011