Bacate li novac kroz prozor?

Prozori i vrata mogu biti najatraktivniji elementi našeg doma, ali, nažalost, to su i elementi kojima možemo pripisati najveći dio naših izdataka za grijanje i hlađenje. Prozori u oplošju grijanog dijela
zgrade sudjeluju tek s 14 % površine, ali su odgovorni za cijelih 36 % toplinskih gubitaka. Energetski neučinkovit prozor
možemo usporediti s rupom u zidu, rupom koja nemilosrdno usisava vaš novac.

Neophodnost štednje energije je top tema u medijima. Cijene
energenata vrtoglavo i nepredvidivo rastu. Novi tehnički propisi znatno pooštravaju zahtjeve za energetskom učinkovitošću prozora i vrata, donose cijeli niz novih odredbi i, kao i u Evropi, uvode energetsku iskaznicu prilikom dobivanja građevinske dozvole. Moviter je spreman za nove izazove, a vi?

 
  Više:
 

InnoNova_70

       System 88+
                 Rolete
          Grilje i škure
                Greenline

Prošlo je već više od pola stoljeća od prvog serijski proizvedenog PVC prozora u svijetu, onog tvrtke TROCAL iz 1954 godine. Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala. Dakle, budućnost PVC stolarije nije u pitanju - očito je da su kupci i tržište odlučili, a to je argument koji je teško pobiti.

Poduzeće Moviter iz Žminja svoju PVC stolariju izrađuje iz visokokvalitetnih profila i po tehnologiji globalnog tehnološkog predvodnika u branši, njemačkog proizvođača TROCAL. Naše proizvode odlikuju vrhunska izolacijska svojstva, dug životni vijek, jednostavno održavanje i, na kraju ali ne manje važno, inovativna, ekološki prijateljska greenline proizvodnja.
Više o PVC stolariji pogledajte
u našoj download sekciji.
Trocal RolaPlus & OmbraPlusprofine CroatiagreenlineZekić   Rolete Grilje i škure
Moviter 2011© .:. Design by Mladen Divković / profine Croatia 2011